top of page

O nama

MMInstitut je prvobitno formiran kao laboratorija za ispitivanje svojstava građevinskih materijala MMLab 2014. godine. Kroz godine od osnivanja preduzeća, uspješno poslovanje i nove prilike na tržištu su ukazivale na potencijal za dalji razvoj i proširenje djelatnosti, čime se rukovodstvo odlučilo za novi korak u svom poslovanju. Formirano je novo preduzeće - MMInstitut, a obim poslovanja je prošireno kroz formiranje međusobno nezavisnih podružnica MMCert i MMLab.

MMLab je kao organizaciona jedinica nastavio sa svojim redovnim poslovanjem kao laboratorija koja pruža usluge za ispitivanje građevinskih proizvoda, dok je MMCert formiran kao odvojeni sektor za ocjenu i sertifikaciju građevinskih proizvoda. 

Pored ovih jedinica, MMInstitut se dodatno sastoji od sektora za pravne i ekonomske poslove, i sektora za edukaciju, kojim planira da se pozicionira na tržište kao lider i doprinese povećanju kvaliteta poslovanja samog tržišta, kao i kvaliteta krajnjeg proizvoda i time povećati zadovoljstvo krajnjih klijenata svih domaćih proizvođača koji posluju na tržištu. 

MMinstitut je posebno okrenut svojim klijentima, i istovremeno se ponosi svojim kadrovima koji stručno i savjesno obavljaju svoj posao. Misija MMinstitut-a je pružanje kvalitetne usluge i distribucija proizvoda koji ispunjavaju visoke standarde kvaliteta, kako bismo što bolje zadovoljili potrebe naših potrošača, dobavljača, zaposlenih i ostalih zainteresovanih strana, s posebnim osvrtom na kvalitet. Vizija firme MMInstitut je kontinuirano postizanje rezultata i dostizanje liderske pozicije u regionu, u skladu s najvišim standardima i očekivanjima kupaca i saradnika. 

bottom of page